Greenland paddles, the right way to paddle

AlphaKayakGear stiller på Askøy Padlefestival

23/08/2022 14:45

Da undertegnede ikke rakk å komme seg med på den nyoppstartede Rullefestivalen i Oslo, så er det bare å komme seg avgårde på vestlandets største padle festival :-)

Det vil bli salg av AlphaKayakGear sine grønlandsårer, som i det siste er blitt meget populær. Og ja, det vil selvsagt bli festivalrabatt :-) De som kjøper årer under festivalen vil få hele 1000kr i avslag. Dette gjelder også på årer som blir bestillt under festivalen. MERK: årer som bestilles faktureres med halvpart av salgspris ved bestilling.

Det vil også bli mulighet til å teste årer.

 

Fredag 2. september til søndag 4. september går årets Askøy Padlefestival av stabelen i Kollavågen på Askøy. Festivalen er dessverre fullbooket, men det dukker opp biletter på facebook innimellom.

Årets billetter forsvant på 1 døgn og det viser at vestlandets vakreste festival er populær.

I Kollevåg kan man boltre seg i telt på store grønne plener og like ved ligger kajakken klar i sjøkanten. Det blir 3 dager med moro på land og til sjøs, fra morgen til kveld. Som vanlig blir det aktiviteter som turpadling, pinnepadling, bølgetrening, rulletrening og teknikktrening.

På land settes det opp brukttelt for kjøp og salg av brukt utstyr, det serverer litt lett underholdning utpå kvelden og innerst i bukten planlegges det gøye vannleker. Følg med på Facobook for videre oppdateringer.

Jeg vil rette oppmerksomheten mot årets mulighet til å handle brukt utstyr, eller selge brukt utstyr, her kan man nok fort gjøre noen varp :-) eller kroner ;-)

Deler av tekst er sakset fra Askøy Kajakklubb sin nettside.