Greenland paddles, the right way to paddle

Hei og velkommen til AKG

 

AlphaKayakGear tilbyr Grønnlandsårer i 3K-carbon i både matt og høyglans utførelse. Årene har markert skulder.

AKG grønnlandsårer er produsert etter samme kvalitetskrav som kjente konkurrenter på markedet. Årene produseres  i Kina. Produsent har vært ledende produsent av dragebåt årer og SUP årer siden 2012 og har de siste årene valgt å komme med produksjon av grønlandsårer. Da jeg i 2017 tok kontakt med min idè, hadde de allerede startet å produsere etter eget design. Da fravik fra mitt eget design ikke var annet enn 0.5cm på pladets bredde, valgte jeg å ta inn en testvesrjon.

Jeg er utdannet aktivitetsleder og tilbyr Introkurs og Grunnkurs Hav. Jeg holder også private kurs og guidede turer for de som har eget utstyr og ønsker å bedre egen teknikk eller rett og slett bli bergtatt av de mange bortgjemte perlene Nordhordland byr på. Se de diverse kursene i kategori-menyen. Jeg falt pladask for grønlandsårer under mine aller første turer i kajakk og har siden stort sett kun padlet med grønlandsårer.

 

AlphaKayakGear leverte i 2018 en prøvemodell til Paul Nicol i PB Adventures i England. Den utgaven som ble sendt går under navnet AKG Switch og pr i dag eksisterer det kun 3 utgaver av denne. Denne demoen ble videre fremstillt for Chriss Reed, i Reed Chillcheater.. Dette førte til at også Reed nå har valgt å tilby disse årene i sitt sortiment. Reeds årer går under navnet Reed King Paddle og selges kun i svart.

Paul`s feedback kan leses  lengre ned på siden :-)

 

På denne siden blir jeg også å legge ut litt ymse utstyrsrapporter og tips. De av dere som har spørsmål vedrørende utstyr kan enten bruke kontaktskjema, eller ta kontakt via epost.

 

Bestilling / Forsendelse:

 

Bestilling av årer foretas den 25 hver mnd, eller alt etter hvor mange årer det er kommet bestilling på. Normal leveringstid er 21-28 dager.

Bestilling gjøres enklest via nettbutikk og betales via PayPal eller vipps til opplyst kontakt nummer. Ved bestilling forfaller halvpart av salgspris umidelbart. Merk Vipps med fullt navn og henvis til bestilling i nettbutikk.

 

Årene leveres i sikker forpakning og i hovedsak i 2-delt versjon, men kan på bestilling skaffes i 3-delt.

MERK: AKG`s signaturfarge er orange.

Årene leveres hovedsakelig i svart. Signatur kan bestilles. 

Det er også mulig å velge matt eller høyglans. Høyglans vil ha et pristillegg på 200kr. Ved bestilling, nevn hvilken utførelse du ønsker.

Pga minimums antall ved bestilling av andre farger enn nevnt over, så vil det dessverre ikke lengre være mulig å bestille andre farger enn svart og signatur.

 

 

 

Mitt motto:

Greenlandpaddles, the right way to paddle.

 

Askøy Padlefestival

05/08/2023 22:23

Askøy Padlefestival 2023

Årets begivenhet nærmer seg med stormskritt og bråttsjø :-)   I skrivende stund så sitter jeg selv på Moskenes i Lofoten og nyter solnedgang, fantastisk natur og gleden av å ha muligheten til å kunne padle i slik flotte omgivelser.   Dessverre så har jeg i år ikke  muligheten til å...

Utstyr

25/08/2020 15:38

Paul Nicols Feedback

Search site

Contact

AlphaKayakGear 40222262

Tilbakemeldinger

Kunders tilbakemelding av nettbutikk og AKG årer.